Jak na krásný a mladý dekolt?

JAK NA KRÁSNÝ A MLADÝ DEKOLT?

Vše se mění, stejně tak i pokožka podléhá vlivu času. Nejvíce znát je tento časový posun ne na tváři, ale spíše na dekoltu a krku. Jak na krásný a mladý dekolt?

Současnost nabízí hned několik možností, z nichž nejdostupnější je cílená péče vhodnou kosmetikou. A ta patří nejen na obličej, ale i na krk a dekolt. Jinak zub času nahlodá tato místa víc, než byste si přáli. Tak je neopomíjejte.

Co vše lze využít?

  • čistící tonikum
  • micelární vody
  • pleťové vody a mléka
  • denní a noční krémy
  • peelingy
  • pleťová séra
  • speciální kosmetika
  • návštěva a doporučený zákrok v některém estetickém centru

Denní a noční

Zde platí pravidlo – mazat a zase mazat. Obličej, krk i dekolt. Druhé a třetí zmíněné opravdu hojně. A proto by jak denní, tak noční měl být samozřejmostí, jistě nemusíme připomínat, že dle typu vaší pleti (mastná, suchá, problematická) i dle jejího věku. K navýšení pružnosti a zamezení tvorby vrásek jsou ideálními favority kousky s vitamíny řady B, E a koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou. Také bylinné, s včelími produkty, canabisem nebo ovocnými výtažky.

Pleťová séra v akci

Krk a dekolt si akci sér zaslouží. Aplikujte je pravidelně cca 2–3x týdně, ideálně dle návodu na obalu. Jsou mocným pomocníkem se zubem času nejen obličeje, ale právě dekoltu a krku.

Speciálka pro pleť

Speciální kosmetika je jasná, je to dobrá zbraň jak krku a dekoltu pomoci. Jedním z nejefektivnějších je hyaluron a kolagen. Oba dva jsou obsaženy v mnoha produktech, lze je však pořídit i samostatně. Krásně vám zregenerují a vyživí pokožku, odbourají hodně nesrovnalostí pleti a viditelně ji omladí.

Pozor na sluníčko

Dekolt a krk je háklivý na sluneční záření. Proto milujete li opalování, dobře je promazávejte kvalitními opalovacími produkty. Jinak má pleť těchto partií tendenci rychleji stárnout. Když k tomu přidáte dostatek tekutin (cca 2 litry denně), neprohloupíte. A omezení kávy a sladkého mlsání pleti krku i dekoltu také pomůže.

Do estetického centra

Tam zamiřte, když už nic nezabírá. Rychle, efektivně a odborně vám zde poradí co u nich využít. A možností je opravdu dost. No a váš dekolt a krk sezná proměnu o pár let zpět.

Jak řešíte problematické partie krku a dekoltu vy?

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?