JARO je tady !

Doplňte vitamíny od A po Z

Vitamínům bychom měli, zvlášť po zimních měsících, věnovat určitou pozornost. Nejen že nás nabijí energií a pomohou imunitě, ale zabrání nám, abychom upadli do takzvané jarní únavy. Podívejte se společně s námi, jaké vitamíny jsou pro naše správné jarní nastartování důležité.

Nedostatek slunečního svitu během zimy naše tělo pořádně ochudil o vitamín D. Nejlépe ho doplníte, když do svého jídelníčku zařadíte ryby, zejména pak tuňáka, lososa nebo tresku. Můžeme Vám doporučit i lžičku rybího tuku, ale to je spíše za trest, že ano. Pro naši imunitu je ale důležitý jiný vitamín.

Pokud máte po zimě oslabenou obranyschopnost, potřebujete vitamín C. Tento silný antioxidant chrání náš organismus před negativními vlivy škodlivých látek a přispívá ke správnému fungování imunitního systému. Stavte se v lékárně, kde seženete vitamín C v jeho nejčistší formě. Pokud si ale chcete zásobu vitamínu C vytvořit příjemnější formou, udělejte si pořádné smoothie z jablek, ananasu, manga, kiwi a jahod. Je to mňamka plná vitamínů.

Vitamíny A a E jsou ty, na které nesmíte zapomenout, pokud chcete na jaře vypadat zdravě a svěží. Oba vitamíny totiž podporují tvorbu kolagenu a kyseliny hyaluronové, která redukuje vrásky. Vaše pleť tak bude vypnutá a pružná.

obrázek

K tomu, abyste se probrali ze zimní hibernace, ale vitamíny stačit nebudou. Další důležitou položkou je pohyb. Nic nepomůže Vaší imunitě víc, než pravidelný venkovní sport. Ano, všichni jsme si v zimě zvykli na hebkou deku, teplé kakao a filmy v televizi, je ale potřeba se začít hýbat. Vyrazte si ráno trochu protáhnou tělo před prací a načerpejte energii. Ranní rozcvička Vám pořádně prokrví tělo a hlavně mozek, který budete potřebovat k práci.

Vlétněte do jara jako nový

I přes výše zmíněné rady se Vám může zdát, že za tu dlouhou zimu přibyly nějaké ty vrásky ve Vašem obličeji. Tak vlétněte do jara jako nový. Přímo u nás v Platan clinique můžete zkusit Ultimate lifting, který vrátí vaší pokožce hladkost a pevnost. Díky unikátní kombinaci špičkových technologií omladíte svůj vzhled, nakopnete sebevědomí a budete připraveni nejen na jaro, ale i na letní měsíce plné nových zážitků.

 

Ultimate lifting je neinvazivní metoda, která dodá Vaší tváři pevnost, vyhladí vrásky a obnoví mladistvý vzhled. Žádná narkóza, žádná dlouhá rekonvalescence. Spíše jako vypít nápoj mládí. Všechny informace o Ultimate liftingu najdete přímo zde na našich stránkách. Nebo se můžete rovnou objednat. Buďte na jaro připraveni.

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?