Pánové, vyzkoušíte to?

Pánové, vyzkoušíte to? 

V současnosti nejsou zákroky estetické péče doménou jen žen. Začínají je ve velké míře absolvovat i muži. Protože dnešní doba nahrává tomu vypadat dobře, a obzvláště v některých profesích je to jakoby součást image. I té mužské.

O pružnosti pokožky každého člověka, četnosti vrásek i celkovém jejím vzhledu totiž rozhoduje kolagen. A s nárůstem věku kolagenovým vláknům ubývá pružnost a postupně více ochabují.

Vypadat dobře, svěže, mladší, a třeba omezit tvorbu vrásek, a bez nějakého řezání a plastických operací, jsou důvody, proč jít do Thermage CPT, pánové. Metoda je neinvazivní a velmi šetrná. Ba co víc - navrací kůži mladistvý vzhled po jediném ošetření.

Jak to funguje?

Thermage CPT funguje na principu tepelné energie vysílané do hlubokých vrstev kůže. Zvýšená teplota aktivuje a stimuluje buňky produkující kolagen tzv. fibroblasty. To pak způsobuje přestavbu stávajících kolagenových vláken a nastává tvorba vláken zcela nových.

Efekt liftingu je znatelný již po ošetření, a díky nástupu tvorby nového kolagenu, dalšími měsíci ještě sílí. A to je paráda, protože to pak vypadá, že prostě mládnete do krásy sami, (i vy pánové). Protože ke tvorbě nových kolagenových vláken dojde zhruba za měsíc po zákroku, a bude průběžně probíhat průběžně 12 měsíců.

Právě pro muže je určena nabídka některých estetických center. A cílí právě na pánskou část obyvatelstva. Prémiový lékařský zákrok Thermage CPT - face Man, který ošetří neinvazivním liftingem obličej, oční okolí a podbradek. Celý zákrok vydrží pozdržet stárnutí těchto partií sedm let.

 

Thermage CPT

Sama Thermage CPT má svůj původ v USA, kde ji vyvinuli vědci na základě testování, probíhajících řadu let. Unikátní je v tom, že žádný jiný zákrok nedokáže aplikovanou energii využít tak efektivně a prohřát tkáň tak hluboko (až 4x více, než jiné metody). Tím pleť nezpevňuje pouze povrchově, ale hloubkově.

V roce 2002 získala Thermage CPT certifikaci federálního úřadu pro kontrolu léčiv (FDA). Jde tedy skutečně o prémiovou lékařskou terapii prováděnou medicínským přístrojem v rukou lékaře.

Thermage CPT nezatíží organismus žádnu rekonvalescencí, a po proceduře, jež trvá dle rozsahu ošetřených míst 1 – 2 hodiny, se můžete okamžitě vrátit ke svým aktivitám. A ani věkem či typem pleti není zákrok omezen. Někteří citlivější jedinci mohou pociťovat štípání. Žádné další obtíže ne.

Kdo by si měl ošetření Thermage CPT rozmyslet jsou lidé s kardiostimulátorem, cukrovkou, srdečními chorobami, probíhajícím zánětem kůže, AIDS, graviditou, a tetováním v místě ošetření.

Zkusíte to pánové?

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?