Známe vyšší level péče o pleť

 

     ZNÁME VYŠŠÍ LEVEL PÉČE O PLEŤ 

Kdyby tak šel vrátit čas! To by bylo prima, nemyslíte? Ale ono to není tak úplně nemožné! Alespoň pro vaši pleť.

Ultherapie je malý zázrak s velkými účinky. Takovými, které vrátí vaší pleti čas, a ta bude rapidně mladší o řadu let. Tento neinvazivní lifting obličeje, krku a dekoltu toho umí hodně. A léta omlazení vám vydrží dlouho a to jen a pouze po jednom jediném zákroku!

ULTHERAPIE

Současný lifting je minulostí, dostal na frak od Ultherapie – nové dimenze strojového omlazení pleti. Omlazení bez skalpelu a jizev, bez narkózy a hospitalizace, bez bolesti a následné rekonvalescence. Ultherapie nedokáže nahradit invazivní liftingové procedury, ale je jejich šetrnou alternativou.

Chcete li nadlouho vypadat mladší, je Ultherapie nejlepší volbou. Je to šetrný a efektivní způsob faceliftingu. A dobrá alternativa pro ty z vás dámy (i pánové), kteří touží po mladosti, ale nemohou absolvovat klasický facelift.

EFEKT ULTHERAPIE

Vypnutá pokožka tváří a brady, zpevněné kontury obličeje, vyhlazené vrásky, mladistvé oční okolí, krásná linie obočí a očních víček, hladký krk a dekolt. Nastartování tvorby kolagenu, s pevnější, pružnější a vypnutější pokožkou a svěžím vzhledem.

NOVÝ LEVEL ULTHERAPIE

A tím to nekončí! I technologie v estetické péči jde dopředu a Ultherapie postoupila na nový, ještě lepší level. Nová generace přístrojů je tak originální, že jen jeden jediný zákrok vydrží až deset let, které váš čas na pokožce posunou zpět o několik let – o sedm až deset! Ultra level v podobě nové generace přístrojů k Ultherapii již dnes nabízí některá centra estetické péče

Ideálním obdobím, kdy je možno pomoci pleti využitím estetických center, je podzim a zima. Chladné měsíce se mohou pro vaši pleť stát devizou k využití péče o pokožku. Doslova „vyrobením krásy“ za pomoci efektivních postupů, které vymysleli lidé. Pro lepší pocit, pro svěžest, pro mladistvost a pro boj se stárnutím.

Neinvazivní procedury a zákroky mohu na podzim a v zimě omladit vaše já. Tyhle lidské fígle se nekamarádí se slunečním svitem, a proto si volte pro veškeré liftingové zákroky právě chladnější polovinu roku. Tedy dobu, kdy slunce moc nesvítí. Vaše pokožka dostane do vínku čas bez slunce, což jí prospěje a bude moci nastartovat regenerační změny pěkně v klidu. A v době slunečních dní být již mladistvá, svěží a krásně pružná.

 

Zdroj foto: Facebook.com; 

Autor: Pavla Jelínková

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?