Mikrodermální abraze - krása na počkání

 

MIKRODERMÁLMÍ ABRAZE

 

Tohle cizojazyčné pojmenování mnohé mate a nevědí, co si pod tímto pojmem představit. A přitom je to tak jednoduché!

Pokožka je denodenně zkoušena všemožnými vlivy prostředí – klimatem, nečistotami z ovzduší a okolí, silou UV záření, ale i tím, co využíváme doma - k péči o bydlení a o sebe – čisticími prostředky, léky, i nevhodnou kosmetikou.

Naše kůže občas potřebuje pomoci zvenčí – tedy naši péči a její možnosti. Jednou z nich je právě mikrodermální abraze. Co to je? Je to de facto peeling. Mechanické odstranění odumřelé, nebo poškozené tkáně pokožky.

Namáhaná pleť se zbaví nečistot, jizviček, akné i dermatitid a vyrážek. Mikrodermální abraze je šetrná bodová metoda ošetření pleti, kterou nabízejí mnohá centra estetické péče. Peeling pleti jeho pomocí je efektivní způsob, jak si pomoci od mnohých obtíží.

Mikrodermální abraze je sousloví složené z několika různých slov

  • mikro – malý
  • derma – kůže
  • abraze  – broušení

Je tedy jasné, že je to jemné a šetrné obroušení kůže mechanicky, za pomoci jemných krystalů. Je to monitorované a skutečně šetrné ošetření pleti jako takové. Po abrazi se pleť ošetří speciálními kosmetickými produkty. Zákrok nastartovává tvorbu nových buněk v pokožce.

Po samotné abrazi se vstřebávají krémy, balzámy a vše rychleji a efektivněji do pokožky. Tím se snáze ustálí struktura pleti a její buněčný systém. S tím je rovněž spojena elasticita kůže, která díky abrazi má zrychlenou a efektivní tvorbou elastanu.

A především milé dámy, je výbornou zprávou, že efekt na pleti je viditelný hned!  

A neplatí, že se zákrok provádí jen na obličeji, abraze je vhodná na celé tělo. Ovšem pozor, ne pro každou pleť je ošetření vhodné. Pro mastnou se moc nehodí, ale naopak pro suchou pokožku, anebo při mastné pokožce jen na určité partie, a také k odbourání strií, jizviček a celulitidy ano.

Mikrodermální abrazi je nutno opakovat, ideálně 1 x za týden či 14 dní. Dobré je pokračovat pak v péči doma, a to kvalitními hydratačními krémy a nějakou dobu pleť chránit před sluněním.

Zdroj foto: Facebook.com

Autor: Pavla Jelínková

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?