Budoucnost estetické medicíny: Neinvazivní metody

Říká se, že není důležité, jak vypadáme navenek, ale co máme uvnitř. To je bohužel pravda jen napůl. Samozřejmě že záleží na tom, jak vypadáme navenek. Ať už se jedná o pracovní pohovor anebo rande naslepo, vždy je důležitý první dojem, který uděláme svým zevnějškem. Rozhodně bychom ale na tom neměli stavět svůj názor na člověka a být pouze povrchní. Toť úvaha k zamyšlení na začátek. Starat se o svůj vzhled není dnes nic neobvyklého. Staráme se doma, ale často vyhledáváme i pomoc profesionálních klinik, kde s naším zevnějšek dokážou skutečné divy. Udrží naše mládí o pár let déle, zbaví nás nepříjemného akné i přebytečných kil. Inu, proč ne. Ovšem s klinikami estetické péče a plastické chirurgie byla vždy spojována invazivní ošetření, často i pod narkózou. I to se ale během let změnilo a Vy si teď můžete dopřát zákroky, které anestezii ani jehlu nepotřebují. Neinvazivní metody jsou totiž budoucností.

Laserová liposukce

Pokud sníte o štíhlé postavě, laserová liposukce je ideální volbou. Ta zvládne ošetřit problémové partie pomocí laseru naprosto bezbolestně a bez narkózy. Problémové partie jako břicho, boky, stehna, hýždě nebo záda tak Vás už nemusí trápit. Výhodou je, že měřitelné výsledky jsou vidět už po dvou týdnech, kdy je možné shodit až deset centimetrů v oblastech břicha a stehen.

Laser svým působením rozpouští tuk pod kůží, čímž není zapotřebí jakýkoliv zásah do těla jehlou nebo jiným nástrojem. Vy se tak po zákroku můžete ihned vrátit k běžným pracovním nebo volnočasovým činnostem.

Lifting

Jeden z nejoblíbenějších zákroků. Jedná se o neinvazivní omlazující metodu, která má stejné účinky jako klasický facelift. Rozdíl je v tom, že není zapotřebí žádný skalpel ani dlouhá pooperační doba rekonvalescence. Odpadá také potřeba narkózy.  Zákrok je prováděn ambulantně pomocí speciálního přístroje, který je schopný hluboko do kůže vyslat hustou sít termokoagulačních bodů. Ty regenerují věkem poničené vrstvy kolagenu a elastinu. Díky obnově tvorby kolagenu, jehož nedostatek je příčinou vrásek a ztráty pružnosti pleti, není nutné zákrok v nejbližší době opakovat. Jeho účinky vydrží minimálně po dobu 10 let.

Zvětšení rtů

Další velice častý zákrok, na který chodí především ženy, co nejsou spokojeny s plností nebo tvarem svých rtů. Zákrok se provádí pomocí oblíbené kyseliny hyaluronové. Ta zvládne upravit kontury, tvar i plnosti rtů.

Pozvedá pokleslé koutky a odstraňuje vrásky nad horním rtem. Při tomto zákroku je sice zapotřebí jehla, nicméně rty se nejprve znecitliví, aby se předešlo jakékoliv bolesti. Poté se malou jehlou pečlivě aplikuje kyselina do vybraných míst. Rty po zákroku mohou být lehce opuchlé, otok ale zmizí během několika hodin.

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?