Estetická medicína: Málo vlasů už nemusí být problém

Někdo má k padání vlasů bohužel genetickou predispozici a někomu mu nebylo přírodou naděleno už od narození. S úbytkem nebo nedostatkem vlasů si marně počíná většina lidí hlavně kolem třicátého roku. A nejedná se jen o muže, ačkoliv u nich je to jeden z nejčastějších projevů stárnutí, ale i ženy se potýkají s nedostatkem vlasů. A řekněme si narovinu, že ženy to vnitřně trápí podstatně více, kdežto muži si dokážou časem zvyknout a svůj bezvlasý úděl jakžtakž přijmout. Pokud toužíte po bujné kštici, která bude Vaší ozdobou, nemusíte zoufat, poradíme Vám jak to, tak se pusťte do čtení.

Padají a padají

Na Platan clinique stále častěji chodí klientky i klienti, kteří neúspěšně bojují s úbytkem vlasů, který pro ně představuje celkem velký problém. A to jak fyzický tak psychický. Proto jsme neváhali a na našich klinikách otevřeli vlasovou poradnu, která je našim klientům k dispozici zcela zdarma a často se nám podaří najít vhodné řešení. S našimi poradci si v klidu sednete a společně zjistíte příčinu padání vlasů, kde se často může jednat i o nějaké onemocnění, o kterém jste ani nemuseli vědět. Často se jedná o genetický, cévní anebo také hormonální problém, se všemi se ale naštěstí dá pracovat.

Stejně důležitá je i péče. Nemůžete se divit, že Vám padají vlasy, když si je myjete jednou týdně, dusíte je tunou gelu nebo laku a nakonec je ještě vyžehlíte žehličkou na vlasy. Nesmíte zapomínat na to, že vlasy jsou živé a při žádné nebo špatné péči umírají. Jestli na něčem je třeba nešetřit, tak to jsou kvalitní přípravky na podporu růstu a ochranu vlasů. Také zbytečné a časté používání kosmetických přípravků se nedoporučuje, pokud vlasy chcete nechat dýchat a růst. Přeci jen kosmetika obsahuje chemii nebo alkohol, které ničí vlasovou pokožku, kořínky i vlasy samotné.

TRIHO Dermagenetics – revoluce v boji proti padání vlasů

Kde ostatní věci selhaly, nastupuje špičková metoda TRIHO Dermagenetics, díky které budou Vaše vlasy revitalizovány přímo od kořínků. Přípravek je speciálně vyvinut k zastavení nadměrného vypadávaní vlasů a obnovu jejich růstu. Biomimetické patentované peptidy, komplex vitamínů, aminokyselin a ostatní vysoce účinné látky revitalizují vlasové váčky, zlepšují stav pokožky hlavy a stimulují cirkulaci krve (výživa vlasových váčků).

 Patentovaná receptura je základem tohoto úspěchu. Aplikace probíhá tak, že jsou vpravovány výživné léčebné koktejly ultra jemnou jehlou přímo do kůže. Jedná se o velice účinnou léčbu, při které jsou potřebné látky aplikovány přímo do míst, které vyživují vlasové kořínky.

Jedinečné účinky TRIHO Dermagenetics:

  • viditelně omezí a poté zcela zastaví nadměrné vypadávání vlasů
  • revitalizuje vlasové kořínky a pokožku hlavy
  • úspěšně stimuluje nový růst vlasů
  • dodá vlasovým kořínkům výživu

Kmenové buňky do vlasů - spojenec proti padání vlasů

Výtažek z kmenových buněk pomáhá revitalizovat vlasovou buňku, podporuje proliferaci a diferenciaci dospělých kmenových buněk na buňky vlasů. Komplex 3 růstových faktorů a jednoho biomimetického peptidu podporuje proliferaci (množení) vlasových buněk a celkově revitalizaci vlasového váčku. Obsažený Biotin ovlivňuje růst a kvalitu vlasů, zpomaluje také jejich vypadávání.

Jedná se o výrobek profesionální řady od Dermagenetic.

Složení:

Výtažek z kmenových buněk – podporuje proliferaci a diferenciaci dospělých kmenových buněk na buňky vlasů

Biotin – zpomaluje vypadávání vlasů a pozitivně ovlivňuje kvalitu vlasů

sh-Oligopeptid-2 (IGF-1)

sh-Polypeptid-1 (bFGF)

sh-Polypeptid-9 (VEGF) – komplex růstových faktorů revitalizuje vlasový folikul, blokuje DHT, rozmnožuje vlasové buňky a zajišťuje jejich migraci

Copper Tripeptid-1 – zpevňuje vlasy a stimuluje vlasové váčky k produkci zdravějších vlasů (podporuje oběh krve v pokožce)

Aplikace:

Přímo do míst, které vyživují vlasové kořínky, se tenkou jehličkou aplikuje účinná látka (s minimální bolestivostí a maximálním využitím). Délka výkonu včetně konzultace je 45 - 60 minut.

Zastavte vypadávání vlasů a nastartujte růst nových – pohodlně, bezbolestně a bez transplantace!

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?