I muži mají své estetické dny

Že na klinice plastické chirurgie nebo estetické péče nenajdete žádné muže je zažitý stereotyp, rozhodně to ale není žádná pravda. V dnešní době hojně využívají služby klinik muži stejně jako ženy, chtějí o sebe dbát a nebojí se vyzkoušet nejnovější zázraky moderní medicíny pro svoje potřeby, ale i zdraví. I muž totiž může být nespokojen se svoji vahou nebo pletí. Podívejte se s námi na nejčastější zákroky, které muži využívají na klinikách.

Nespokojenost s vahou

Menší i větší špíčky v problémových partiích trápí muže úplně stejně jako ženy. Z průzkumů je jasně vidět, že mužské pokolení se nebojí liposukce ve chvíli, kdy cvičení a diety už nepomáhají. Rychlé zotavení, bezbolestný průběh a viditelný efekt jsou tři základní pilíře oblíbené procedury LipoX Slim, kterou najdete na naši klinice.

Sbohem tuku tak mohou muži dát během několika sezení, kdy procedura nevytváří žádné nerovnosti ani přebytečné převisy kůže. Samozřejmě to neznamená, že si skočíte na liposukci a máte vyhráno. Zdravý životní styl a aktivní pohyb je samozřejmostí.

Není čas ztrácet čas

Věk nezastavíme a vrásky se objeví ať chceme, nebo ne. S přibývajícím věkem dojde k poklesu tváře a tvorbě vrásek. Ty také trápí některé muže stejně jako ženy. Chtít vypadat stále mlád není přeci žádný zločin. Aplikace kyseliny hyaluronové je jednoduchý a nejúčinnější způsob v boji proti stárnutí pleti. Díky této proceduře dostanete do těla potřebné minerály a látky, které zabraňují stárnutí pleti, vypínají ji a udržují hydratovanou. Hladká a pevná pokožka na obličeji je znak muže, který se o sebe stará.

Stop pocení

Nadměrné pocení může znepříjemnit běžný život, ale také ten intimní v každém věku. Naštěstí i na tento problém našla věda řešení. Aplikace roztoku botulotoxinu do míst se zvýšeným pocením je aktuálně nejúčinější řešení nežádoucího a nadměrného pocení. Efektivní způsob, jak se vyhnout koupi tun zbytečných deodorantů, které mohou obsahovat zdraví nebezpečné látky vyvolávající rakovinotvorné zárodky.

Z očí do očí

Jedna z prvních věcí, kterých si ženy na mužích všimnou jsou oči. A když jsou povadlé, unavené a mají kolem sebe vrásky, asi nikoho moc nenadchnou. Ostatně naopak platí úplně to samé a v tomto ohledu často muži využívají stejnou metodu jako ženy. Blefaroplastika zbaví obličej povadlé a nadbytečné kůže kolem očních víček, koriguje vrásky a odstraní tukové polštářky. Jako zbraň tak opět můžete nasadit uhrančivý pohled.

A co vy? Znáte proceduru, na kterou by měli muži pravidelně chodit? Podělte se s námi o Vaše zkušenosti a názory dole v komentářích.

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?