Už jste slyšeli o metodě Liposonix?

Určitě o sebe dbáte dámy! Pečujte o sebe ještě více. Ono to s přibývajícím věkem ani jinak nejde. Ale lze tomu ještě dodat šťávu. Tomu pěstění. Jakou? Přece Liposonix!

Zní to jako zaklínadlo, ale není. Je to péče o tělo. Konkrétně o ty partie, na nichž se velmi rády tvoří takzvaná „madla lásky“. A někdy jsou to dost velkoryse nadměrná madla. Ale tenhle přístroj s čarozvučným názvem je vhodný nejen k redukci tuků v bocích, ale také k odbourání nadměrných faldíků na břiše, pasu, zadečku, stehen, zad i rukou.

ČÁRY MÁRY LIPOSONIX!

Vysoce fokusovaný ultrazvuk Liposonix je vhodný k redukci podkožních tukových buněk. Je seřízen na optimální a cílenou sílu a energii. Má certifikace FDA. Podotýkám, že nejde o žádné řezání. Nic takového. Zcela neinvazivní zákrok přístrojem Liposonix má hladký a pohodový průběh. Nechirurgický postup zbavuje požadované partie tukové tkáně bez jakýchkoli vpichů a narušení kůže.

JAK TO FUNGUJE?

Ultrazvuková energie se s Liposonixem zacílí na dané části těla, zahřeje se a zlikviduje teplem podkožní tuk, který je odváděn z těla během následných tří měsíců přirozenými procesy v těle.

CO LIPOSONIX NABÍZÍ?

  • opticky znatelné výsledky a zeštíhlení partií již po jednom zákroku
  • ošetřit si můžete nechat více partií najednou, ale maximálně tři pospolu
  • odbourávají se nejen tuky, ale i nepříjemná pomerančová kůže, tedy celulitida
  • Liposonix vám zkvalitní pokožku v místě zákroku
  • dojde k nastartování lymfatického systému
  • a dámy pozor: funguje bez zrádného jojo efektu! 

 

KOLIK A JAK ČASTO?

Celá anabáze trvá cirka hodinu, ale pokud budete chtít vyřešit více partií najednou, může být mnohem delší. A jedním zákrokem jak již bylo řečeno, lze vyřešit maximálně tři části těla.

Někomu postačí jen jedno jediné využití Liposonixu. A někdo si jej rád zopakuje znovu. To v případě, že chcete větší úbytek faldíků. Efekt užití Liposonixu je viditelný hned, ale celkový a konečný tak po dvou až třech měsících. Proto se opakování doporučuje nejdříve po 3 až 4 měsících. Skvělá zpráva je, že zákrok s Liposonixem nabízejí dnes i u nás některé kliniky a centra estetické péče.

Zdroj foto: Facebook.com

Autor: Pavla Jelínková

 

 

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?