Revoluce v dlouhověkosti a omlazení

Stálé mládí pomalu přestává být sci-fi

Můžeme si prodloužit život, zachovat si zdravé funkce těla a udržet si zářivý a mladistvý vzhled? Ano, i v dnešní zrychlené a značně stresové době můžeme. Otázka spíše zní, jak? Někteří lidé jsou s přibývajícím věkem zdravější a méně ve stresu, pro většinu populace však platí pravý opak. A i když je maximální délka života až okolo 120 let, přiznejme si, že málo z nás na takové číslo dosáhne. V tomto článku jsme si pro Vás připravili několik rad a tipů, jak si udržet nejen mladistvého ducha, ale i vzhled. Tak se pusťte do čtení.

Navždy mladí

  • Hlavně „no stress“

Optimistický přístup je základ všeho. Stres je totiž všude kolem nás. Zažíváme ho v práci, doma, s penězi, s dětmi, sami se sebou. Ale s úsměvem, rozvahou a klidem se dá vše zvládnout mnohem lépe. Nakonec je to přeci náš život a nikdo ho nechceme strávit věčně vystresovaní z každé věci, kterou musíme řešit. Stres a nervy na pochodu nám totiž mohou ubrat až nepříjemně vysoký počet let, které bychom mohli strávit v důchodu mnohem příjemněji.

  • Buďte aktivní

Je fajn občas večer vypnout, hodit nohy nahoru a pustit si film s drahou polovičkou. Tělo i hlava si odpočne a dobijete energii. Co už nebude fajn, když takhle strávíte šest dní ze sedmy v týdnu. Pohyb je důležitá část zdravého života a hlavně dlouhověkosti. Nemusíte denně trávit hodiny v posilovně, stačí když vyrazíte na kolo, o víkendu zajdete na pěší túru nebo si po práci protáhnete tělo v bazénu. Zkrátka se udržujte v kondici.

  • Neházejte do sebe vše jako do popelnice

Tělo a zdraví máte jen jedno a všechno, co do něj dáte, se nějakým způsobem zúročí. A to i negativně. Nekupujte prémiové krmivo jenom svým mazlíčkům. Dopřejte si kvalitní potraviny bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu. Jsou to zdroje živin a energie, které tělo potřebuje. Večer u televize vyměňte brambůrky za nakrájenou mrkev a kedlubnu, uvidíte, že se Vám hned půjde spát lehčeji.

Zaměřit se můžete na sezónní potraviny, které jsou v daných obdobích levnější, dostupnější a hlavně nejčerstvější. Tělo se Vám za to časem odmění, bude lépe fungovat a pomůže Vám vydolovat pár let navíc.

  • Starejte se o sebe

Stáří přeci jen donekonečna obelstít nejde, rozhodně ale můžete snížit jeho dopad. Pleti škodí nadměrné slunce, alkohol, kouření i nedostatek spánku. Naopak ji prospívá pravidelná péče a hydratace. Nebojte se sáhnout po hydratačních krémech, nočních balzámech, kvalitních odličovačích a kosmetice na péči o pleť. Můžete rozlišovat denní i noční péči, udělat si z toho příjemný rituál a odměnou Vám bude hladká, pevná, zdravá a hlavně mladá pokožka.

Profesionální pomoc

I když žádný elixír mládí neexistuje, přeci jen jsou způsoby, jak si mladý vzhled zachovat pomocí moderních estetických zákroků a to přímo u nás na Platan clinique. U nás totiž najdete nejúčinnější neinvazivní ošetření, Thermo Anti-Age celého těla. Kompletní liftingové ošetření pleti bez skalpelu.

Jedná se o absolutně bezbolestný a neinvazivní zákrok bez skalpelu, anestezie či jizev. Nečeká Vás žádná rekonvalescence ani vedlejší účinky. Jen vypnutá, zdravá a omlazenější pleť. Díky účinnému laseru dochází ke srovnání nerovností na kůži a proniká hluboko do pojivové tkáně. Vysoká teplota dosažená ve spodních vrstvách pokožky zároveň způsobuje masivní ztrátu starých a odumřelých buněk, čímž se pokožka výrazně vypíná a vyhlazuje.

  • Zpevňuje kontury
  • Zlepšuje texturu celé tváře
  • Redukuje vrásky a povadlou pokožku po celém těle
  • Zjemňuje nosoretní rýhy
  • Omlazuje a vypíná oční okolí
  • Zmenšuje podbradek
  • Vypíná pokožku na problémových partiích
  • Zpevňuje vnitřní strany paží a předloktí
  • Redukuje tuk a zlepšuje vzhled pomerančové kůže
  • Zeštíhluje problémové partie těla
  • Redukuje tuk a uvolněnou kůži po těhotenství
  • Zpevňuje kůži po úbytku hmotnosti či změněnou v souvislosti s přibývajícím věkem
  • Zeštíhluje, zjemňuje a zpevňuje uvolněnou kůži na stehnech a nad koleny
  • Zlepšuje vzhled a pevnost stehen
  • Redukuje tuk a zlepšuje stav celulitidy
  • Spouští tělu vlastní mechanismus tvorby kolagenu

Našim klientům vždy poskytujeme tu nejkomplexnější péči a stará se o ně špičkový tým odborníků. Nejenom technické vybavení na světové úrovni a lékařské postupy dle nejnovějších vědeckých poznatků, ale také luxusní prostředí v centru Prahy. Naše péče je výjimečná individuálním přístupem ke každému klientovi a šíří poskytovaných služeb, které uspokojí potřeby opravdu ve všech oblastech.

Objednejte se ještě dnes v našich centrech v Praze nebo Olomouci.

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?