Fakta o liposukci, co musíte znát

Může se stát, že naše tělesná konstituce je stavěná tak, že ať děláme, co děláme, kila prostě bohužel dolů nejdou. V takových případech nepomáhá ani cvičení, nebo striktní diety. Co stoprocentně zabere, když jiné možnosti selhaly, je liposukce. Zákrok, který už pomohl tisícům lidí zbavit se přebytečných kil. Víte ale, jak taková liposukce funguje, nebo jak probíhá? Připravili jsme si pro Vás několik základních faktů, které musíte znát, pokud se rozhodujete o podstoupení liposukce.

Žádné jehly a anestezie

Ty doby jsou nenávratně pryč. Už žádné nepříjemné kanyly vražené do těla, nebo lokální anestezie. Díky moderní technologii se můžete těšit na bezbolestnou proceduru pomocí laseru. Ten působí na problémové partie a tuk v nich doslova odbourává zářením. Pro ty, co se bojí jehel a narkózy, je to ideální řešení, jak se zbavit přebytečných kil.

Žádná převislá kůže

Laser, který se používá při proceduře, je nejmodernější výdobytek technologií používajících se v estetické medicíně. Nejenže z těla odbourává tuk, ale zároveň také napíná pokožku. I proto se nemusíte bát, že by Vás trápila přebytečná a převislá kůže. Díky laseru nevzniknou žádné nerovnosti a s trochou pohybu bude Vaše kůže pevná a pružná.

Laserová liposukce Laser Wave je bezbolestná a šetrná k Vašemu tělu. Díky použití laseru minimalizuje vznik modřin a otoků. Navíc bez anestezie, tím pádem se zanedlouho po zákroku můžete vrátit do běžného denního fungování.

Nechce si ošetřit více partií

Pravidelné docházení nebo více termínů už nemusíte tolik řešit. S laserovou liposukcí si můžete nechat ošetřit i více oblastí najednou.

Ošetřované partie:

  • krk
  • paže
  • záda
  • okolí prsou (pro muže)
  • břicho
  • boky
  • stehna a kolena
  • lýtka

Liposukce je cesta, ne cíl

Spousta lidí si myslí, že po liposukci nabydou svou vysněnou postavu, která se už udrží napořád. Bohužel takhle to ale nefunguje. Bez zdravé pravidelné stravy a aktivního pohybu můžete chodit na liposukci stále dokola bez výraznějšího efektu. Liposukce není řešení obezity a nevynahrazuje zdravý životní styl. Abyste mohli zákrok podstoupit, je potřeba být v dobré kondici a projít přezákrokovým vyšetřením. Díky liposukci se sice sníží počet tukových buněk, ale pokud budete přijímat více kalorií než vydávat, opět znovu přiberete.

Máte zkušenosti s laserovou liposukcí? Tak neváhejte a podělte se o ně s námi dole v komentářích.

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?