Zdraví: S čokoládou k perfektní postavě

Čokoláda, to je slast. A to v jakékoliv formě. Není proto divu, že je to nejpopulárnější a nejrozšířenější sladkost na světě. Kvalitně zpracovaná čokoláda má navíc i výborné vlastnosti podporující naše zdraví. Pomáhá odbourávat stres, dokáže podpořit hormony, které nám navozují pocit štěstí. Sice to neznamená, že můžete spořádat najednou celou tabulku, ale kouskem čokolády denně nic nezkazíte. Zvlášť když obsahuje vysoké procento kyseliny hyaluronové. Řeč je totiž o pralinkách GelaVis, prémiových švýcarských pralinkách, které podpoří vaši krásu.

Čokoládový dopink

Ručně dělané pralinky GelaVis jsou vyrobeny z nejlepší švýcarské čokolády se zaměřením na jejich specifickou senzoriku a snoubitelnost se speciálními pralinkovými náplněmi. Díky tomu mají pralinky pozitivní vliv na pokožku, kůži a zdraví celého těla. Vysoce kvalitní čokoláda obsahuje specifické látky zvané polyfenoly, jejichž pravidelná konzumace je v součastnosti medicínsky i nutričně spojována s pozitivním vlivem na střevní mikroflóru, imunitu či nervový i kardiovaskulární systém.

GelaVis pralinky a jejich speciální verze jsou vždy:

  • ručně vyráběné,
  • z těch nejkvalitnějších švýcarských čokolád s vysokým obsahem anti-oxidantů
  • čerstvé s použitím čistě přírodních ingrediencí, olejů a přírodních vitaminů (vanilka, pepř, panenské oleje),
  • bez aditiv a přidávaného cukru,
  • ze 100 % ořechových past a směsi (makadamy, pistácie, pekany a jiné) z bobů pocházejících z kontrolovaného pěstitelství,
  • něčím mimořádné (např. obsahem kyseliny hyaluronové pro zdravou a krásnou pleť či jiných speciálních nutrientů).

Pro pralinky GelaVis se vybírají pouze stoprocentní pasty z těch nejlepších druhů ořechů, jako jsou pistácie, pekanové ořechy, lískové oříšky, mandle nebo makadamové ořechy. Ty dodávají pralinkách jejich nezaměnitelnou chuť a zdraví prospěšné látky, vitamíny, zdravé tuky, ve vysokých koncentracích.

Při dochucování se poté ještě zapracuje panenský olej pro lepší a jemnější chuť. Díky směsi čokolády, ořechů a jejich přirozených antioxidantů tak pralinky GelaVis nepotřebují žádná přidaná umělá aditiva a konzervanty.

Čokoláda s kyselinou hyaluronovou

Tu si tělo umí vyrábět samo a díky ní se nám rychle hojí rány, vředy nebo například jizvy. Najdeme ji taky kolem chrupavek, kde pracuje jako „tlumič“ nárazů a brání nadměrnému opotřebení kloubů.  V estetické medicíně kyselina skvěle slouží jako výplň vrásek. Bohužel čím jsme starší, tím kyselina hyaluronová ubývá a je potřeba ji nějakým způsobem do těla doplňovat.

A proč rovnou nespojit příjemné s užitečným ve formě pralinek Hyalines. Každá jednotlivá pralinka obsahuje vysoké množství kyseliny hyaluronové, čímž si udržíte její stabilní množství v těle. Vy si tak můžete lehce udržet mladistvý vzhled, pevnou a elastickou kůži či podpořit své klouby, šlachy a vůbec celý imunitní systém.

Spojení čokolády a kyseliny hyaluronové ve formě pralinek GelaVis je ideální způsob, jak příjemně pečovat o své tělo. Už jste je vyzkoušeli?

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?