Odstraňte podbradek rychle a jednoduše

Asi se většina z nás shodne na tom, že těch opravdu pár kilo navíc nevadí. Někomu to i přidává na atraktivnosti a být kost a kůže není hezké, ani zdravé. Jsou ale místa na těle, kde těch pár kilo navíc je nepříjemně vidět. Takovým příkladem může být nevzhledný podbradek. Bohužel nikdo z nás si nevybere, kde se mu zrovna budou ukládat tuky, ale na viditelných místech to bolí nejvíce. Naštěstí je tu moderní a šetrné řešení, které můžete využít přímo na našich klinikách Platan. A jaké to je? To se dozvíte v článku.

Podbradek? Ne, děkuji!

Jsou partie, kde nepomůže ani cvičeni a dieta. Nahromaděný tuk v těchto oblastech nám může způsobovat problémy, ani to ani ne tak fyzické jako psychické. Brada je místo, které je vidět neustále, jelikož obličej nezakryjeme, pokud tedy nechcete chodit s papírovým pytlem na hlavě. A podbradek je bohužel pro některé z nás místo, kde se tuk snadno a rychle ukládá. Pro takové případy tu existuje injekční lipolýza.

Injekční lipolýza je jedním z nejnovějších zákroků, které u nás na Platan clinique můžete najít. Jedná se o neoperativní metodu, která tělo zbavuje přebytečného tuku nahromaděného v problémových partiích. Špičkový anglický preparát Derma LP obsahuje tři aktivní ingredience, které dokážou štěpit tukové buňky a bezpečně je odbourat z těla ven. Každá z ingrediencí má svůj cíl, a bez sebe by efektivně nedokázaly fungovat. První látkou je hydrogenovaný lecitin neboli fosfatidylcholin. Je to všeobecně známá látka, která se získává ze sójových bobů a je hlavním fosfolipidem v buněčných membránách. Jejím úkolem je čistě rozštěpení tukových buněk.

Po lecitinu nastupuje látka Karnitin, která je jediným fyziologickým nosičem, který dokáže přepravit mastné kyseliny (rozštěpené tuky) do mitochondrií, kde dojde k jejich spálení a přeměnu na energii. Poslední látkou je speciální peptid Dekapeptid-4, který podporuje metabolismus svalů.

Nebojte se profesionální péče

Jelikož se jedná o moderní estetický zákrok, nenajdete ho na každé klinice. U nás se o Vás postará tým zkušených pracovníků, kteří jsou vyškolení a své práci rozumí. Pokud máte obavy, jak takový zákrok může vypadat, není nic lehčího, než se zastavit u nás na klinice a absolvovat bezplatnou konzultaci, kde Vám lékař vše vysvětlí. Vy si s ním proceduru projdete bod po bodu a uvidíte, že se není čeho bát. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a bezpečí je pro nás na prvním místě. Naše klinika se snaží pomoci Vám starat se o své tělo, popřípadě odstranit časté estetické problémy pomocí moderních přístrojů. Při jednotlivých procedurách používáme zásadně vysoce kvalitní materiály.

A co Vy? Nebáli byste se zbavit tuku v problémových partiích formou estetické medicíny? Neváhejte a podělte se s námi o Vaše názory dole v komentářích.

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?