Hoďte se do formy před plavkovou sezónou

Hoďte se do formy před plavkovou sezónou

Jaro už je skoro za námi a blíží se letní vedra. To znamená výlety, sportování a hlavně dny strávené u vody. Ne každý se ale zvládl přes jaro dostat do formy. Přeci jen přes zimu se člověku nechce tolik hýbat, déle si pospí a rád si dá něco dobrého k jídlu. Bohužel pak se ale musíme poohlédnout po větších plavkách. Nemusíte zoufat, připravili jsme pro Vás několik rad a tipů, jak se rychle a zdravě dostat do formy a hlavně do plavek.

Vsaďte na sezónní potraviny

V dnešní době je k dostání v podstatě vše, na co si vzpomene. To platí i o potravinách. V obchodech najdete exotickou zeleninu i ovoce, veškeré druhy masa a ryb, takže ke zdravému stravování máte takřka neomezený přístup. To ale neznamená, že u nás nic neroste. I tady najdete skvělé lokální a hlavně sezónní potraviny, které Vám pomůžou získat štíhlé boky a úzký pas. Zejména v letních měsících přichází doslova smršť ovoce a zeleniny.

V parném létě si určitě nebudete vařit guláš, nebo svíčkovou. Pro teplé počasí jsou typická lehká jídla, jako těstoviny, krémové polévky a především čerstvé suroviny. Chybu určitě neuděláte, když sáhnete po brokolici, cuketě, česneku, dýni nebo patizónu, tudíž surovinách typických pro léto, ze kterých se dají vykouzlit výborná a na redukci váhy dobrá jídla. Nezapomínejte ani na ovoce jako zdroj rychlých a zdravých cukrů a energie. Také je lepší zahnat chuť na sladké jahodami, nebo švestkami než tabulkou čokolády.

Vyčistěte své tělo od škodlivin

Naše tělo toho zvládne spoustu absorbovat do sebe a ne vždy je pro něj vše pozitivní. Přes kůži, nebo dýcháním se nám do těla mohou dostat škodlivé látky, se kterými bohužel nedokážeme nic udělat. Pokud ale kouříte, pijete alkohol a hamburger je Váš denní chleba, to už je věc jiná. A pozor, rozhodně zdraví nebezpečná. Proto bychom na pravidelnou hygienu, vnější i vnitřní, neměli zapomínat a naopak na ni klást důraz.

Lidi trápí nedostatečná detoxikace v dnešní době kvůli:

  • nedostatek pohybu na čerstvém ovzduší
  • strava plná nepřirozených chemikálií a škodlivých látek
  • sedavé zaměstnání
  • častý stres, nespavost
  • častá konzumace alkoholu a cigaret

Při čistění těla je důležité dodržovat pitný režim a dopřát organismu dostatek energie a vlákniny. Radikálnější způsob je půst, který by ale neměl přesáhnout dobu delší než 24 hodin. Po skončení půstu myslete na to, abyste se hned nepřejedli. Na tělo musíte pozvolna, ještě není připravené na žádné extrémy. Udělejte si například smoothie z citrusů.

Využijte upgrade

Proč hubnutí také trochu nepomoci. Ne každý má čas a prostředky k tomu, aby denně mohl zajít do fitka, bazénu, s trenérem na tenis nebo každý den vařil a připravoval si obědy na další dny. Doba se stále zrychluje a bohužel tomu musíme přizpůsobit i naše návyky. Co ale má okamžitý účinek, který poznáte na první pohled, je Liposonix One, v součastnosti jeden z nejžádanějších zákroků v plastické a estetické medicíně.

Hlavní výhody a přednosti:

  • Jasně viditelné výsledky po jediném ošetření
  • Cílené ošetření všech vašich problémových oblastí
  • Komplexní ošetření - redukce tuků i celulitidy
  • Univerzálnost v různých oblastech tuku
  • Zlepšení vlastností pokožky - lifting pokožky v místě ošetření
  • Zeštíhlení v ošetřované oblasti
  • Podpora lymfatického systému
  • Bez jo-jo efektu
  • Neinvazivní metoda
  • Nulová rekonvalescence - rychlý návrat do každodenního života

Liposonix je nejmodernější přístroj schválený americkým Food and Drug Administration (FDA), který používá vysoce-intenzivní cílený ultrazvuk. V jeden den (v rámci jednoho sezení) je možné ošetřit až 3 tělesné partie. První výsledky mohou být pozorovatelné již za 2 týdny. Podle většiny klinických studií je 8 až 12 týdnů doba, kdy jsou maximální výsledky pozorovatelné pro většinu lidí. Je to také maximální doba, kdy tělo může přirozeně metabolizovat narušenou tukovou tkáň. Další ošetření stejné oblasti je možné za 3 měsíce.

Pokud budete ve fázi rozhodování, není nic jednoduššího, než zajít na Platan clinique a podstoupit osobní konzultaci, kde Vám lékař sdělí veškeré informaci a zodpoví otázky, které by Vás zajímali. Zkušený personál se o Vás postará před zákrokem, během něj a užijete si i následovnou velmi krátkou rekonvalescenci. Tak nahoďte formu do plavek.

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?