Chtějte mladý dekolt i krk!

 

CHTĚJTE MLADÝ DEKOLT A KRK!

Jak nám přibývají roky, všechno ztrácí na elasticitě - kosti, klouby, reakce a myšlení, a také pokožka. Nejvíce znát je tento časový posun na krku a dekoltu. Ty oba prozradí často více, než by jejich nositel či nositelka chtěla. Co s tím?

Možností je povícero. Stejně jako dům musí mít pevné základy aby nepadl, tak u pokožky (obzvláště krku a dekoltu) je cílená kosmetická péče zcela jistě tím správným základem. A vězte dámy (a pánové také) že váš obličej není jen tvář, ale patří k ní i krk a oblast po prsa - čili dekolt.

Pěstíme li pleťovými vodami, mléky a nejrůznějšími krémy naši tvář, je doslova naší povinností přibrat k nim i krk a dekolt. Jinak časem "spláčeme nad vejdělkem", protože naše kůže ta pro nás drobná a mnohdy častá opomenutí nepromíjí. Ukáže nám je velmi realisticky až neurvale na stavu kůže těchto tolik citlivých partií. Nezapomínejte na ně!

NENÍ KRÉM JAKO KRÉM

Mazat, mazat a zase mazat. I tak by se dalo vyjádřit co je nutno krku a dekoltu spolu s tváří dopřát. Denní a noční krém by měl být samozřejmostí. Ale musí odpovídat vašemu typu pleti i jejímu věku. Některé krémy mají v sobě již zakomponovány složky k podpoře  elasticity i potlačení tvorby vrásek. Ideální jsou vámi vyzkoušené značky, o nichž víte, že vám skutečně sedí. Dobré jsou kvalitní krémy s vitamíny řady B, E a koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou.

PORTIVRÁSKOVÁ SÍLA SÉR

Jestliže jste tuto péči dosud pleti nevěnovali, začněte okamžitě! Pokožka krku a dekoltu má s věkem tendenci více vysychat. Proto je pravidelná aplikace kvalitního séra (ideálně několikrát týdně) důležitá. Vždy dodržujte návod jak obalu. Vyhnete se nežádoucím reakcím pokožky.

KOLAGENOVÁ BOMBA

Tohle je jeden z velmi dobrých taháků, jak pleti krku a dekoltu pomoci. Tahle bílkovina vám může značně dopomoci  ke svůdnosti a zdraví kůže. Zregeneruje  a vyživuje ji do hloubky, dá mat mnohým nesrovnalostem pleti a viditelně ji omladí. K mání jsou dnes krémy s kolagenovou složkou, anebo kolagen samotný.

PÍT A NESLUNIT

Dodržování pitného režimu s denním penzem cca 2 - 3 litrů tekutin (přeslazené nápoje a káva se nepočítají) je dobrá rada nad zlato. Díky dostatku tekutin bude vaše pokožka pěkně hydratovaná a bez sklonu k nepřiměřeným reakcím. Nevystavovat krk a dekolt přílišnému slunění mu dopřeje pomalejší stárutí. Kůže vlivem nadměrného slunění vrásní více a bez dostatečného promazávání a pitného režimu je pak často na pohled starší, než ve skutečnost ukazuje číslovka vašeho věku. A nemusíme snad ani dodávat, že to, co sníte, se odráží na pokožce rovněž, čili vhodná správná a zdravá životospráva to jistí.

KDYŽ NIC NEZABÍRÁ - JEMNĚ PŘITVRDÍME

Nebojte, jen obrazně řečeno. Opak je pravdou, spíše si ulevíte pohodlně  a rychle. Protože de facto ulehnete na lehátko v kosmetickém salonu, ale ještě lépe lehátko některé kliniky estetické péče (kde  máte jistotu odborného personálu na 100%) a necháte svůj obličej, krk a dekolt laskat některým z přístrojů na laserové či radiofrekvenční bázi. Každý z nich vám neinvazivním způsobem rychle a elegantně dopomůže k radikálnímu omlazení vaší pokožky na požadovaných partiích a to za vašeho relaxování na zmíněném lehátku.

Tak jak se rozhodnete?  Zkusíte krémy, séra, zdravě jíst a hodně pít, nebo do toho "praštíte" (spíše sebou, na ono lehátko :-)) za pomoci neinvazivního zákroku estetické péče?

 

Zdroj foto: Facebook.com

Autor: Pavla Jelínková

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?