Sexy rtíky do obloučku

 

SEXY RTÍKY DO OBLOUČKU

Krásné a sexy rtíky do obloučku jsou pro opačné pohlaví neodmyslitelným synonymem krásy ženy. A takové rty by chtěla každá z nás. Jak na to, aby byly co nejpřitažlivější?

Ruce a obličej ty jsou nejvíce viditelnou částí našeho těla. Z obličeje vnikají oči a rty. A ty jsou skutečnu alfou a omegou přitažlivosti.

Příjemné a na pohled pěkné rty, které jsou viditelně majitelkou pěstěné a opečovávané, mohu být plusem, anebo také mínusem. Mínusem v případě, že nejsou krásně vykrojeny od obloučku směrem a nahoru, ale spíše dolů. V tom horším případě mají li povislé koutky.

Ale dámy nezoufejte! I s tím se dá něco udělat. Máme pár fíglů přímo pro vás.

 

TIP JEDNA - ZKUSTE TO PERMANENTNĚ

To je osvědčený, trvanlivý a pro další dny nejjednodušší způsob řešení tohoto problému. Po počátečním trpělivém řešení zákroku s permanentním make upem máte na dlouho vystaráno. 

Ale pozor! Najděte si opravdu profesionální a zkušenou odbornici. Ta dokáže s vašimi rty za pomoci permanentního make upu divy. Dnes lze i permanentní make up efektivně nastínovat tak, aby ve finiši byl co nejpřirozenější a vaše rty co nejkrásnější.

 

TIP DVĚ - KOSMETICKÝ SUPPORT

Ten vám mohou dopřát pestré produkty omlazujících produktů. Jsou jimi krémy, pleťová mléka, toniky a balzámy. Dnes již existuje mnoho mini liftingových produktů, které lze na toto dobře využít, i speciální krémy na okolí rtů.

TIP TŘI - CVIČTE A ŠKLEBTE SE 

Říká se tomu obličejová gymnastika, alias šklebení a pitvoření se. Vypadá to groteskně, ale má to svůj význam a efekt pro svaly, pleť a pokožku tváře, potažmo obličeje. Je to velmi dobrý způsob odbourání právě povislých koutků úst. Ať tak či onak, pomáhá k pružné a svěží pleti, i navýšení elasticity obličejových partií vaší pleti.

Postavte se před zrcadlo a postupně se usmívejte, špulte ústa, vyplazujte na sebe jazyk, vyvalujte oči, posunujte bradu dopředu, vyceňte zuby. Bude vás to bavit, uvolníte se a zároveň prospějete svému vzhledu. 

 

TIP ČTYŘI - SPRÁVNÉ LÍČENÍ

Ale i správné líčení dokáže divy. Trik vizuálního odbourání povislých rtů tkví ve vymalování – spodní ret se vymaluje celý a vrchní se nedotáhne do krajů a vymaluje méně.

Naneste na rty korektor (tekutý, gelový), poté naneste rtěnku na spodní ret (štětečkem), dále horní ret vymalujte méně a ne až do koutků. Poté využijte konturovací tužku na rty a tužku na rty a jemně vystínujte (více se věnujte dolnímu nežli hornímu rtu), a vždy spíše stínujte ve středu rtu. 

 

Zdroj foto: Pixabay.com

Autor: Pavla Jelínková

 

 

Kontaktní informace

Platan Clinique – centrum estetické péče

Klinika Praha
Lidická 16, Praha 5

 


Klinika Olomouc
Dlouhá 524/28, Olomouc – Lazce

Otevírací doba

Klinika Praha
po - pá: dle objednávek


Klinika Olomouc
po – pá: 9:00h - 17:00h
dle objednávek
 

Rezervace

Rezervace Praha: 775 718 927
Rezervace Olomouc: 774 151 330

E-mail: info@platanclinique.cz

 

 

Ochrana osobnosti Obchodní podmínky Zásady ochrany osobních údajů Kariéra Kontraindikace Máte dotaz či připomínku?
Máte dotaz či připomínku ?